Undlader du at få fjernet hvepseboet, kan du forvente endnu flere hvepsebo næste år. Et hvepsebo producerer ca. 100 dronninger. Hver dronning vil forsøge at lave et nyt hvepsebo næste år, så det er en god idé at få professionel hjælp til at få udryddet hvepseboet, inden dronningerne går i hi.

Du bør IKKE selv gå i krig med hvepsene. Hvepse er temmelig aggressive. Har én stukket, tiltrækkes de andre hvepse til at gøre det samme og da der er 4-6000 hvepse i et hvepsebo, kan det gå frygtelig galt. Desuden er hvepseboet ofte svært at komme til og kræver specialudstyr. Du kan måske forsøge med en insektspray, men disse virker kun, hvis du kan spraye direkte op i hvepseboet.

kontakt hvepsemandenHvepsemanden, Bornholms skadedyrsbekæmper, har det nødvendige udstyr og erfaring til at bekæmpe hvepsene uanset hvor de har bosat sig. Hvepsemanden rykker ud så hurtigt som muligt og garanterer at hvepsene er væk få timer efter. Er der undtagelsesvis stadig hvepse 3-4 dage efter, kommer hvepsemanden igen uden ekstra beregning.