Kontakt Borholms Hvepsemand Steen Knudsen på tlf. 23 23 01 30. Oplys din adresse og fortæl hvor hvepsene er, så klarer jeg resten uanset om du er hjemme eller ej. Opgiv også gerne dit mobil nummer, så jeg kan kontakte dig, hvis der er problemer med at finde hvepsene.

Jeg rykker ud så hurtigt jeg kan til en fast lav pris der er langt under landsgennemsnittet. Se priser for hvepsebekæmpelse her. Jeg har fjernet hvepse i over 15 år og garanterer hurtig og effektiv hvepsebekæmpelse. Som regel er hvepsene væk efter 1-2 timer. Er der stadig hvepse efter 3-4 dage, kommer jeg igen uden ekstra beregning. 

Betalingen:

Du betaler via indbetalingskort, som jeg lægger i din postkasse sammen med faktura og visitkort. Er du hjemme og vil hellere betale kontant eller via MobilePay, kan det også lade sig gøre. Har du derimod fået et indbetalingskort i postkassen, beder vi om at anvende dette og ikke MobilePay.  

Skriv til Hvepsemanden

  Navn og evt. adresse

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefon nummer (hvis du vil ringes op)

  Besked (Kort beskrivelse af hvor jeg finder hvepseboet hvis du ikke er hjemme)

  Når du sender en ordre på hvepsebekæmpelse er du indforstået med, at en hvepsebekæmpelse koster 850 kr. inkl. moms (Danmarks billigste hvepsebekæmpelse).


  Kontrolpanel